Известие

Collapse
No announcement yet.

Тампон за ауспух Алфа 156 1.8 ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тампон за ауспух Алфа 156 1.8 ТС

Колеги, търся тампона, който се набива на една планка, държаща ауспуха. Въпросната планка се намира преди меката връзка и се държи за картера, а тампона е кръгъл и се набива в нея. Питах в 3 магазина в Пловдив, но не са и чували за такъв тампон. Ако някой го е подменял нека сподели от къде мога да го купя.

Не ти трябва...не търси.
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Как да не му трябва!!!!При мен дрънчеше на умряло и ми повреди меката връзка.Планката струва над 200лв но моят тампон го вулканизираха за 5-10лв и със смяната ми взеха 20лв.
      Last edited by stu; d.m.y г., 10:13.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Аз съм си решил проблема......до сега не е нръднал.
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=57747
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Предполагам, че убира някои вибрации и ако се премахне ще се скъси живота на меката връзка, макар че реално до сега съм карал без него незнайно колко време. Няма никъде здрав втора употреба и май ще трябва да се приспособява някак че 200 лв. си е сериозна сума за едно тампонче.

Comment

Явно когато меката връзка е здрава няма големи вибрации, но липсата на този тампон спомага тя да си замине по бързо, и тогава става страшно , особенно когато се включи и климатика.200лв е цялата планка.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Моята е 2.0 ТС и мисля,че е здрава.На края на седмицата ще разглобявам колата и я пускам за части и ще пиша ако е здрава.На всичките мотори еднаква ли е планката и тампона?
              Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
              За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Предполагам, че на бензиновите е еднаква.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                  Как да не му трябва!!!!При мен дрънчеше на умряло и ми повреди меката връзка.Планката струва над 200лв но моят тампон го вулканизираха за 5-10лв и със смяната ми взеха 20лв.
                  При печките има много повече вибрации и затова къса връзката.
                  Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                  Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                  Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                  X